Vaga umorna, Blizanci srećni, zadovoljna je i Vodolija

OVAN

Današnji dan vam nije povoljan za posao. Povedite računa o mogućim greškama sa vaše strane. Moguće su manje nesuglasice sa osobom do koje vam je stalo. Ipak, do kraja dana ćete uspjeti sve da riješite. Osetljivi bubrezi i bešika.

 

BIK

Možete veoma lako ući u nesporazume sa kolegama koji ne razmišljaju isto kao vi. Lako prekidate vezu sa osobom do koje vam nije stalo. Smatrate da ste pogriješili u izboru partnera. Posjetite ljekara radi kontrole.

 

BLIZANCI

Opterećeni ste problemima koji se nisu stvorili vašom krivicom. Najviše od svega vam smeta nepravda. Lako dolazite do novog poznanstva koje će vas voditi u ljubavnu vezu. Problemi sa aritmijom su mogući.

 

RAK

Ako želite da dokažete svoje sposobnosti kada je u pitanju posao, zatražite od nadređenih priliku da napredujete. Možete da popravite odnos sa partnerom ako se budete potrudili da poradite na komunikaciji. Problemi sa varenjem.

 

LAV

Spremni ste za promjene kada je u pitanju posao i više ne želite da trpite stvari koje vam ne odgovaraju. Ukoliko postoje bilo kakvi nesporazumi između vas i partnera- riješićete ih. Bolovi u grlu su mogući.

 

DJEVICA

Dobićete priliv novca koji će vam popraviti raspoloženje. Dan vam je generalno povoljan za posao. Tražite sigurnost pored osobe koja će pokazati da ipak nije pravi izbor partnera za vas. Gubitak apetita je naglašen.

 

VAGA

Imate podršku svojih saradnika koji u vama vide neku vrstu uzora. Možete da očekujete povoljan dan za posao. Očekuje vas nova avantura u kojoj ćete uživati. Možete da očekujete pozitivan dan. Odlično se osjećate.

 

ŠKORPIJA

Imate jasno zacrtane ciljeve koje ćete uspjeti da ostvarite ako budete bili uporni i dosljedni. Ne posvećujete dovoljno vremena svom partneru. Vaš odnos ide ka ozbiljnijoj krizi. Mogući su problemi sa glavoboljom.

 

STRIJELAC

Možete da očekujete povoljan dan na polju posla. Pred vama su rješenja za neke stare probleme. Moguće je da ste prekršili obećanje prema voljenoj osobi i da vas iz tog razloga sada grize savjest. Posetite stomatologa.

 

JARAC

Moguće je da se dešavaju neke promjene koje vam ne odgovaraju. Poslovna stabilnost vam je uzdrmana. Imate nesuglasice sa voljenom osobom. Očekuje vas period u kojem će vaš odnos biti u krizi. Prilično ste uznemireni.

 

VODOLIJA

Pred vama je period koji vam donosi nove poslovne prilike. Važno je da na vrijeme prepoznate svoju šansu. Ukoliko ste slobodni, neka osoba iz kruga prijatelja bi mogla da vam prizna svoja osjećanja. Dobro se osjećate.

 

RIBE

Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni donošenju prebrzih zaključaka na poslovnom polju. Partner će se postaviti hladno prema vama, a takav stav vas na neki način dovodi do razočarenja. Potrebno vam je više odmora.

Tagovi: