Do 15. februara dostaviti prijedlog kandidata za izbor sportiste godine

Centar za kulturu, fizičku kulturu, obrazovanje i informisanje Čelinac poziva sportske klubove da najkasnije do 15. februara ovoj ustanovi dostave svoje prijedloge kandidata za izbor najuspješnijih sportista opštine Čelinac u 2020. godini.

Sportisti će biti birani u sljedećim kategorijama: najbolji sportista, najperspektivniji sportista/sportistkinja, najbolji mladi sportista, najuspješniji sportski kolektiv, najbolji veteran, najbolji sportski radnik i posebna priznanja.

Radi brže i efikasnije organizacije samog predlaganja kandidata, iz centra pozivaju sportiste sa adresom prebivališta u Čelincu, a koji treniraju u klubovima drugih opština, da u prostorijama centra preuzmu dopis vezan za prijedlog kandidata i dostave svom klubu, kako bi klub blagovremeno dostavio svoj prijedlog. Uz prijedlog sportiste, centru je potrebno dostaviti i biografiju kluba iz kojeg kandidat dolazi, u pisanoj ili elektronskoj formi.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, tradicionalna sportska manifestacija „Izbor najuspješnijih sportista opštine Čelinac, 25. po redu, biće održana 26. februara u kino-sali u Čelincu bez prisustva publike i uz poštovanje propisanih mjera.

Sve dodatne informacije zainteresovana javnost može dobiti putem telefona 051/553-958.

Tagovi: