Dnevni horoskop: Bik usamljen, Djevica srećna, Lav zadovoljan

OVAN

 

Očekuje vas konstruktivan razgovor sa nadređenom osobom u vezi novog poslovnog projekta. Prezadovoljni ste kako se veza razvija. To vas ne sprječava da neobavezno flertujete sa strane. Zdravlje je stabilno.

 

BIK

Prilično ste samouvjereni, vrijedni i optimistični. Na poslu ste preuzeli ulogu vođe i uživate u dominaciji. Zadovoljni ste vezom. Vaše emocije su intenzivne i strastvene. Imate veća očekivanja od odnosa. Osjećate se dobro.

 

BLIZANCI

 

Završavate poslovnu saradnju sa inostranim saradnicima jer ste nezadovoljni kako se odvijala. Veza se uspješno razvija iako partner ima tajne koje uspiješno krije od vas. Kod muškaraca je moguć problem sa urogenitalnim traktom.

 

RAK

 

Očekuje vas uobičajeni radni dan tokom koga ćete imati puno obaveza, ali ujedno uživati u njima. Nezadovoljni ste vezom i ozbiljno razmišljate da je prekinete. Partner ne primjećuje vaše nezadovoljstvo. Zdravlje je stabilno.

 

LAV

 

Očekuju vas poslovni sastanak na kome odlično prolazite. Sljedi vam i priliv novca zbog koga se dobro osjećate. Uživate u neobaveznom flertu i ne primjećujete da bračni partner nije srećan. Mogući su bolovi u leđima.

 

DJEVICA

 

Zadovoljni ste rezultatima rada. Nezadovoljni ste jer vam odlazi puno vremena da prevazilaženje teškoća. Emotivno ste neispunjeni jer ne uspijevate da nađete adekvatnog partnera. Cirkulacija je loša.

 

VAGA

 

Finansije su vam stabilne. Dozvoljavate sebi da odradite neke poslove iz čistog idealizma i želje da nekom pomognete. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Glava je jako osjetljiva.

 

ŠKORPIJA

 

Jako ste vrijedni i imate ili više poslova ili više obaveza odrađujete paralelno. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Zdravlje vam je osjetljivo. Povedite računa o bubrezima, glavi i genitalijama.

 

STRIJELAC

 

Pripazite se tajnih neprijatelja na poslu. Posmatraju vas i spremaju se da vas napadnu. Veza odlično napreduje. Druga strana je sklona flertu, ali joj vi to ne zamerate, jer ste sigurni u vašu vezu. Zdravlje je stabilno.

 

JARAC

 

Imate odličnu saradnju sa kolegama. Očekuje vas priliv finansija. Zadovoljni ste poslovno-finansijskom situacijom. Veza se razvija bolje nego što ste očekivali, a emocije i strast su vam žestoko proradili. Osjećate se dobro.

 

VODOLIJA

 

Imate odličnu intuiciju. Najbolje da je poslušate prilikom donošenja bilo kakvih poslovnih odluka. Preuzeli ste sve porodične obaveze na sebe s obzirom da je bračni partner na putu. Zdravlje je solidno, sem što je pritisak sklon oscilacijama.

 

RIBE

 

Vrijedni ste, samouvjereni, posvećeni obavezama. Zadovoljni ste rezultatima i imate osjećaj da nema šta ne možete da postignete. Ukoliko ste slobodni nema novih dešavanja na emotivnom polju. Zdravlje je solidno.

Tagovi: