Dnevni horoskop: Raka muči glavobolja, odličan dan za Vage

OVAN

 

POSAO: Moguće je da imate mnogo briga koje su povezane sa poslovnim poljem i da vam nije lako da se fokusirate na pozitivne stvari. Tokom današnjeg dana ste jako zabrinuti i stvari vidite crno.

LJUBAV: Pored voljene osobe imate sve što vam je potrebno i osjećate se prilično dobro zbog toga. U njenom zagrljaju nalazite sigurnost i utjehu od problema iz spoljnog svijeta.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. On je jako važan za pravilan rad svih vaših mišića. Ako osjećate preveliku tenziju i napetost potrudite se da nađete vremena za relaksaciju.

 

BIK

 

POSAO: Moguće je da vam djeluje da već neko vrijeme stagnirate i da ste sada željni promjena i napredovanja. Uradićete sve ono što je do vas kako bi iskoristili nove poslovne prilike.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni u svoje emocije. Nije vam preterano povoljan dan za nove odluke ili početak nove veze. Potrudite se da za sada sagledate situaciju sa distance.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neko zadovoljstvo danas. Potrudite se da se posvetite svojim potrebama. Ugađanje drugima je uredu ali je neophodno da mislite i na sebe.

 

BLIZANCI

 

POSAO: Uspjećete da dođete do nekih korisnih podataka koje ćete moći dobro da upotrebite za svoj posao. Pred vama je faza u kojoj ćete donijeti i neke nove poslovne odluke.

LJUBAV: Maštate o emotivnim promjenama. Postoji osoba koja vam se dopada ali ona kao da ne reaguje na vaše udvaranje još uvijek. Biće potrebno vrijeme kako biste uspjeli da osvojite njenu pažnju.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. Možete da očekujete da ćete biti energični i spremni za akciju tokom današnjeg dana. Jako vam prija fizička aktivnost i bavljenje sportom.

 

RAK

 

POSAO: Veoma povoljan dan je pred vama! Uspjećete da ostvarite sve ono što ste imali u planu a ostaće vam i dosta slobodnog vremena. Možete da očekujete povoljan dan.

LJUBAV: Imate utisak da se vaš partner promijenio prema vama. Preporuka je da otvoreno porazgovarate o svemu. Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite poboljšanje odnosa.

ZDRAVLJE: Glavobolja vas muči. Današnji dan vam na polju zdravlja nije preterano povoljan. Nemojte da se naprežete previše i potrudite se da odmarate dovoljno danas. Izbjegavajte stres.

 

LAV

 

POSAO: Smatrate da ste uspjeli da postignete veliki uspjeh, s obzirom na to sa koje tačke ste krenuli. Moguće je da ćete biti spremni da obučavate druge i da im prenosite svoja iskustva.

LJUBAV: Moguće je da vam prija da budete malo sami. Jednostavno niste zainteresovani za nove ljubavne ponude trenutno. Iako postoje udvarači, vi se radije nekako sklanjate od njih.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Pred vama je faza u kojoj možete da budete podložni virusnim infekcijama, upalama kao i prehladama. Pazite na svoje zdravlje.

 

DJEVICA

 

POSAO: Dolazi vam veoma povoljna situacija. Uspjećete da dođete do uspjeha koji ste priželjkivali. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas i pozitivni rezultati će vam doći.

LJUBAV: Novo poznanstvo vam prija, osoba koja vam se udvara radi sve po vašem ukusu. Možete da očekujete početak veze. Ukoliko ste već u braku, dobro se slažete sa partnerom.

ZDRAVLJE: Osjetljiv grudni koš bi mogao da vam stvara neke probleme. Moguće su i tegobe sa srčanim sistemom. Ako primijetite tahikardiju javite se vašem izabranom ljekaru.

 

VAGA

 

POSAO: Konačno vam dolazi prilika da dođete do željene promjene radnog mjesta. Pred vama je dobar dan. Uspjećete da realizujete planove koje ste imali i bićete zadovoljni.

LJUBAV: Možete da očekujete stabilan odnos sa partnerom ako ste u braku. Ukoliko ste slobodni, jedan šarmantan Jarac privlači vašu pažnju i želite da mu to pokažete.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi. Pred vama je dobar dan koji treba maksimalno da iskoristite i da u njemu uživate. Posvetite se ljudima koje volite.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Nećete imati neke važne događaje na polju posla danas. Stanje stvari ostaje generalno mirno i stabilno kod vas. Potrudite se da pokažete inicijativu za rješavanje nekih problema.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i senzibilni. Potreban vam je partner koji će u tom kontekstu umjeti da zadovolji vaša očekivanja. Potrudite se da mu pokažete svoja prava osjećanja.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Današnji dan maksimalno posvetite sebi i potrudite se da oslušnete potrebe svog organizma i poruke koje vam on šalje. Vrijeme je da mislite na sebe.

 

STRIJELAC

 

POSAO: Očekuje vas pozitivan dan tokom kog ćete imati priliku da ostvarite saradnju sa nekom osobom koju poznajete od ranije. Pred vama je faza u kojoj će biti novih projekata.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja nije istog porekla kao i vi. Ljubav vam dolazi iz inostranstva! Spremni ste da pokažete svoju inicijativu ka početku veze.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Danas vam jako prija bavljenje rekreacijom i sportom. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju. Nema naglašenih problema.

 

JARAC

 

POSAO: Zadovoljni ste rezultatima koji se prikazuju na poslovnom planu. Pred vama je pogotovo dobar dan ako se bavite privatnim biznisom. Potrudite se da date svoj maksimum.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski i sasvim opušten odnos. Moguće je da vam u nekim trenucima nije lako da pređete granicu između emocija i prijateljstva.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg će vam zdravlje biti sasvim stabilno. Posvetićete se svom hobiju i uživaćete baveći se nečim što volite.

 

VODOLIJA

 

POSAO: Moguće je da ćete danas biti unapređeni na neku višu poziciju ili ćete imati priliku da ostvarite neki svoj cilj. Potrudićete se da uradite sve što je do vas kako bi ispunili očekivanja.

LJUBAV: Povoljan je dan za ozvaničenje neke veze ili za ulazak u bračnu zajednicu ako ste to imali u planu. Ako ste slobodni, možete da s enadate važnom poznanstvu koje će voditi do veze.

ZDRAVLJE: Moguće su iritacije na koži. Osjetljivi ste tokom današnjeg dana pa možete da budete podložni i nekim alergijskim reakcijama. Posavjetujte se sa vašim ljekarom.

 

RIBE

 

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje, možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Sklopićete važnu saradnju sa osobom koja može da vam ponudi mnogo toga u poslovnom smislu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja se na neki način izdvaja iz okruženja na koje ste generalno navikli. Spremni ste da joj na originalan način pokažete svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke. Nije povoljan dan i možete da budete skloni trovanju sličnim supstancama. Povedite računa o svom zdravlju tokom ovog dana.

(Alo.rs)