Horoskop za 1. oktobar: Vaga zabrinuta zbog posla

Hoće li ova sedmica započeti kako ste planirali ili zvijezde imaju drugi plan?
Ovan

Imate manje probleme na radnom mjestu i niste sigurni na koji način treba da se postavite da biste ih riješili. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je povezana s inostranstvom, uskoro vas očekuje putovanje. Pazite grlo.

Bik

Na poslu nema većih promjena. Moguće je da će sve ići uobičajenim tokom. Ukoliko već imate partnera, očekuje vas poboljšanje odnosa s njim. Povedite računa o ishrani.

Blizanci

Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom. Ne bi bilo dobro da sada pokrećete inicijativu ka većim promjenama. Tokom cijelog dana ste napeti i voljena osoba vam to zamjera. Moguća je glavobolja na nervnoj bazi.

Rak

Moguće je da ste zabrinuti za svoju budućnost kada je u pitanju polje karijere. Ne znate u kom pravcu treba da krenete. Očekuje vas period u kom ćete imati više vremena za voljenu osobu. Moguće je da vas muči nesanica.

Lav

Možda će doći do odlaganja planova vezanih za vaš posao. Potrebno je da pokažete dovoljno strpljenja. Na neki način ste se zatvorili u sebe i ne pokazujete emocije, što partneru smeta. Bez problema na polju zdravlja.

Djevica

Moguće je da nećete dobiti novac koji očekujete ili da će se generalno pokvariti nešto u vašoj organizaciji posla. S partnerom ste došli do raskršća koje je veoma važno za vaš odnos. Kičma vam je osjetljiva.

Vaga

Prilično ste zabrinuti za svoje poslovno polje. Imate neki loš osjećaj koji vas prati tokom čitavog dana. Lako ćete sklapati nova poznanstva. Možete da se nadate pozitivnim i zanimljivim promjenama. Izbjegavajte alkohol.

Škorpija

Nije povoljan dan za pokretanje novog posla. Potrudite se da se usmjerite na tekuće događaje i probleme. Voljena osoba ne pokazuje dovoljno nježnosti prema vama i bliži se kraj veze. Mogući problemi s alergijama.

Strijelac

Primjećujete promjene u poslovnom okruženju i postajete sumnjičavi, pitate se da li vam se nešto novo sprema. Maštate o promjenama na ljubavnom polju, ali one nikako da vam se dese. Podložni ste problemima sa zdravljem.

Jarac

Pred vama je dan tokom kojeg ćete se baviti novim poslovima. Spremni ste da uđete u projekte koji će vam donijeti promjene. Ukoliko ste slobodni, moguć je povratak komunikacije s osobom iz prošlosti. Problemi s tahikardijom.

Vodolija

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas poboljšanje – veći obim posla i bolja zarada. Potrebno vam je vrijeme da odlučite šta ćete da radite sa vezom u kojoj ste. Povedite računa o grudnom košu.

Ribe

Moguće je da nećete moći da ostvarite planove koje imate i da je potrebno da mijenjate nešto u svojim poslovnim navikama. Promijenite pristup u komunikaciji s partnerom. Osjetljivi disajni putevi vam stvaraju probleme.

Tagovi: