Ljubav na daljinu nije laka, ali je zato seks totalno ludilo

Veza na daljinu ima mnogobrojne mane. Ali, nije istina da razdvojenost među partnerima nema i svojih prednosti, a jedna od njih je nevjerovatno dobar seks. Saznajte zašto.

Daleko od očiju, daleko od srca - tako kažu oni koji ne vjeruju u ljubav na daljinu. Naravno, svaka medalja ima dvije strane, a ovo su dobre strane veze na daljinu.

Komunikacija je bolja

Naravno da ništa ne može da zamijeni razgovor uživo, ali parovi koji komuniciraju na daljinu često komuniciraju kvalitetnije od onih koji to rade oči u oči, piše Index. Stvar je u tome da parovi koji se često viđaju jednostavno prestanu da cijene činjenicu da nikada nisu previše udaljeni, a oni koji su daleko umiju da uživaju u svakom trenutku u kom mogu da komuniciraju sa svojom boljom polovinom.

Seks je intenzivniji

I rjeđi, naravno, ali upravo činjenica da se ne viđate toliko često povećava želju i strast koja se kod parova koji su stalno zajedno može vremenom izgubiti. Parovi koji uspjevaju da sačuvaju ljubav i kada su daleko, sve vrijeme koje provedu odvojeni jedno od drugog u sebi gomilaju strast, pa kada se konačno nađu u krevetu, dožive pravu eksploziju.

Foto-ilustracija: Profimedia

Više truda

U današnje vrijeme, kad je sasvim uobičajeno zamijeniti nešto što baš ne funkcioniše, parovi u vezama na daljinu ipak pokušavaju da riješe neke probleme. Ako stvari ne funkcionišu najbolje, par u vezi na daljinu će pokušati da riješi problem, dok će se parovi koji su dovoljno blizu možda jednostavno posvađati i odustati.

Sajber-seks

Na početku je možda neprijatan, ali jednom kad usavršite sajber seks, nećete moći bez njega, a on je izuzetno zabavan. Probajte!

Tagovi: