Sportski ribolovcu na prijemu kod načelnika opštine

Načelnik opštine Momčilo Zeljković organizovao je danas prijem za predstavnike Udruženja sportskih ribolovaca „Čelinac, povodom značajnih uspjeha koje su njihovi članovi ostvarili u prethodnom periodu.

Darko Kuzmanović je osvojio drugo mjesto na seniorskom prvenstvu Republike Srpske održanom 31.07.2018. godine na rijeci Savi u Gradišci. Pored toga, na kupu Čelinca održanom povodom Krsne slave i dana opštine Čelinac Darko je osvojio prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji i prvo mjesto u ekipnoj konkureciji.

U ovom udruženju posebno su ponosni na svoje pionire. Pionirsku ekipu čine: Predić Damjan, Petrušić Jovan i Babić Ivan i nastupali su u kategoriji U-15 na prvenstvu Republike Srpske u disciplini ulov ribe udicom na plovak koje je održano 07.07.2018. godine u Brodu na rijeci Savi te su osvojili prvo mjesto ekipno. Osim toga, Predić Damjan je bio prvak Republike Srpske u pojedinačnoj konkurenciji a Babić Ivan je zauzeo treće mjesto. 

Čestitajući im na dosadašnjim sportskim rezultatima, načelnik je istakao da je ponosan na činjenicu da Čelinac ima ovakve sportiste koji lokalnu zajednicu promovišu širom naše republike, te da će ovi rezultati pionirske ekipe biti nagrađeni i novčanom nagradom u iznosu od 300,00 KM. Lokalna zajednica ovim gestom želi da pošalje poruku da se vrijedan rad i trud uvijek isplate, piše Opština Čelinac.