ORK Čelinac kompletira ekipu za narednu takmičarsku sezonu

Ekipa je gotovo kompletirana za narednu takmičarsku sezonu Prve lige RS. Ugovore su potpisali Aleksandar Damjanović, Petar Samardžija i Igor Lakić. 

Damjanović je igrao još za RK Žepče, RK Konjuh iz Živinica, te RK Kakanj. Dok je igrao za RK Žepče, Damjanović je bio najbolji strijelac Prve lige FBIH grupa Sjever. Imao je priliku da nastupi u najjačoj ligi BiH, Premijer ligi u dresu RK Konjuh. Obzirom da se radi o igraču koji ima veliko iskustvo biće od velikog značaja za ORK Čelinac. Damjanović je igrač trenutka i odličan kreativac koji se ne libi da zabije i atraktivan pogodak što garantuje dobru igru ekipe u cijelini i rukometne poslastice za ljubitelje sporta u Čelincu.

Pored Damjanovića, dalje sa svojom ekipom nastavlja i sada već student Elektrotehničkog Fakulteta u Banjoj Luci odlični Petar Samardžija, od kojeg se tek očekuje da bukne i zaigra na prvoligaškom nivou. Staložen, miran i vrijedan, Samardžija je istinska budućnost kluba.

Novo ime u našem klubu je Igor Lakić koji igra na poziciji desnog krila i u klub dolazi iz Brčanske Lokomotive, ovogodišnjeg premijerligaša. Igor je student PMF u Banjoj Luci, a u klubu se nadaju da će biti prava akvizicija tima u Prvoj ligi.

M. L.