Tubak: Ugledni predstavnici iz Čelinca nisu pozvani na slavu SDS-a

Većina uglednih predstavnika SDS-a iz Čelinca, po nalogu vrha strane, nije pozvana na proslavu krsne slave SDS-a Svetih apostola Petra i Pavla – Petrovdan, tvrdi bivši član Glavnog odbora ove stranke i predsjednik Opštinskog odbora Čelinac Goran Tubak

- I na ovaj sveti dan vrh SDS-a pokazuje kako se odnosi prema svojim osnivačima i najboljim ljudima u Čelincu koji su stranci godinama donosili rezultate na izborima i izgradili jedan od najboljih opštinskih odbora. Osjećamo se iznevjerenim i odbačenim, dok se u isto vrijeme za proslavu krsne slave stranke u Čelincu pripremaju ljudi koji sa SDS-om nemaju nikakve veze, koji su radili protiv stranke i koji će je uz blagoslov predsjednika SDS-a Vukote Govedarice i povjerenika za Čelinac Dragana Mektića odvesti u potpunu propast – tvrdi Tubak, prenose agencije.

On je istakao da na proslavu krsne slave nije pozvan nijedan od 16 predsjednika mjesnih odbora koji su se usprotivili odluci Govedarice da raspusti Opštinski odbor u Čelincu, kao ni odbornici SDS-a u Skupštini opštine Čelinac.

Odluka o raspuštanju Opštinskog odbora SDS-a Čelinac, na čijem čelu je bio Tubak koji je na lokalnim izborima održanim 2016. godine imao najbolji pojedinačni rezultat u banjalučkoj izbornoj jedinici, donesena je krajem maja.

Za povjerenika je imenovan Dragan Mektić, koji je prema Tubakovim riječima, digao ruke od SDS-a u Čelincu i nikako se ne pojavljuje.

- Mektić je došao, napravio štetu i haos i nestao. Sada je jasno da je jedini cilj vrha SDS-a bio da razbiju Opštinski odbor u znak odmazde zbog naših stavova, koji im se zbog njihovih interesa nisu dopali, iako su bili ispravni i usmjereni ka jačanju stranke – tvrdi Tubak.

Tagovi: