Čelinac: Uvid u privremeni birački spisak

Opštinska  izborna komisija Čelinac podsjeća javnost da je u toku aktivnost izlaganja izvoda iz Privremenog biračkog spiska koja je započela  18.7.2020. godine i trajaće do 17.8.2020. godine.

Izvodi iz privremenog biračkog spiska izloženi su u opštinskom centru za birački spisak, na ovoj internet stranici u rubrici „Izbori 2020 - Dokumenti“, zatim u svim mjesnim kancelarijama i kod predsjednika mjesnih zajednica u mjesnim zajednicama koje su udanjene od mjesnih kancelarija.

Opštinska izborna komisija poziva sve građane-birače, političke subjekte i druge zainteresovane da ostvare uvid u privremene biračke spiskove i da sve eventuale nepravilnosti prijave u opštinski centar za borački spisak, zgrada opštine, kancelarija 45. lično ili telefonom 051 553 016.

Takođe, izborna komisija posebno poziva sva lica da, ako raspolažu informacijom o eventualnom postojanju podataka o umrlim licima u evidenciji Privremenog biračkog spiska, da opštinskom centru za birački spisak u prijave navedenu informaciju.

Centralna izborna komisija BiH je u vezi sa naprijed navedenim sačinila Vodič za prijavu podataka o umrlim licima u podacima Privremenog/Centralnog biračkog spiska koji je dostupan javnosti na internet stranici Centralne izborne komisije BiH kao i na ovom sajtu u rubrici „Izbori 2020 - Dokumenti“.

Tagovi: