Siniša Tomić najuspješniji sportista opštine za 2020.godinu

Fudbaler Siniša Tomić proglašen je za najuspješnijeg sportistu 2020.godine u opštini Čelinac u okviru manifestacije ,,Izbor najuspješnijih sportista”.

Ovaj fudbaler inače kapiten FK Čelinca  zajedno sa svojim timom je uspio svom klubu obezbjedi drugo mjesto u drugoj ligi ,,Zapad” Republike Srpske. Ističe da je nagradu očekivao i ranije i da su te nade napokon ostvarene.

,, Ovaj uspjeh prije svega dugujem najviše mojim kolegama saigračima sa kojima smo u protekloj godini ostvarili dobre rezultate. Nadam se da će mo tokom ove godine ostvariti i bolje rezultate kako bi ušli u prvu ligu. Još jednom svim hvala a ponajviše opštinskom rukovodstvu”, rekao je Tomić.

 


Nagrade i priznanja dobili su i najperspektivniji sportista i sportistkinja kao i najbolji mladi sportista. Nagrade nisu izostale ni za najbolje veterane, sportske radnike i kolektive. Prvi čovjek Čelinca koji je i generalni pokrovitelj ove manifestacije čestitao je svim sportistima na uspjesima ističući da su svi oni ponos opštine.

,, Ovi uspješni sportisti i sportski kolektivi su najbolji promoteri i ambasadori opštine Čelinac kako u Republici Srpskoj i BiH tako i u regionu. Bez obzira na krizu izazvanu pandemijom koronavirusa mi smo iz budžeta predvidjeli oko 100.000 KM za sport na teritoriji opštine a nadam se da će ovo poboljšati sport i promociju sporta na teritoriji Čelinca”, rekao je Gligorić.

Pored dodijela nagrada i priznanja u okviru ove tradicionalne manifestacije, održan je i prikladan zabavno-muzički program.

Ova tradicionalna manifestacija koja se organizuje po 25.put, organizovana je od strane JU Centar za kulturu Čelinaca a generalni pokrovitelj bio je načelnik opštine.

TV K3

Tagovi: