Gradski derbi: Jošavka bolja od Čelinca

Jošavka je u poslednjem kolu prvog djela sezone u gradskom derbiju protiv KMF Čelinac slavila sa čak ubjedljivih 3:9 i tako upisala treću pobjedu u nizu.

Od samog početka Jošavka je pokazala borbenost i sa po dva pogotka Vujičić Nemanje i Jovanović Zorana otišla na zasluženi odmor sa 0:4 u svoju korist. Čelinac je u poslednjem minutu prvog poluvremena nakon šestog akumuliranog prekršaja Jošavke imao šansu da šutom sa deset metara smanji prednost protivnika, ali to nisu iskoristili.

U drugom poluvremenu Jošavka povećava svoju prednost na 0:5 , a strijelac je bio Vujičić Nemanja. Čelinčani pogotkom Zarić Đorđa smanjuju na 1:5 , na 1:6 povisio je na Slobodan Dubravc.

U 29. minutu, Zarić svojim drugim pogotkom smanjuje prednost Jošavke na 2:6. U 34. minutu, crveni karton za igrača Čelinca i šesti akmulirani prekršaj, ipak šut sa 10 metara nije iskoristio Vujičić Nemanja.

Kratak pad koncetracije Jošavke, Čelinac iskorištava i sa igračem manje postiže pogodak i smanjuje rezultat na 3:6.

Tada trener Jošavke Tepić traži tajm aut, pa se Jošavka nakon kratkog predaha vraća u igru. Najprije je Jovanović Zoran svojim trećim pogotkom povisio na 3:7, a zatim je Vujičić Nemanja sa još dva gola donio konačan rezultat meča, 3:9.

Jošavka je tako vezala treću pobjedu u nizu, a prvi dio sezone druge fustal lige RS, grupa centar je završila na drugom mjestu dok je prvo mjesto zauzela ekipa KMF Doboj.

KMF Jošavka