Futsal majstori na prijemu kod Zeljkovića: Načelnika ćemo izazvati na teren

Nakon teme obrazovanja i svečanog prijema đaka, u maloj sali skupštine opštine Čelinac zabilježena je i jedna lijepa sportska priča.

Načelnik opštine Momčilo Zeljković ugostio je velike majstore malog fudbala, Čelinčane, Darka Deku Milanovića, Srđana Ivankovića i Vladimira Džombića povodom njihovih dugogodišnjih ali i najnovijih sportskih uspjeha – osvajanja titule prvaka BiH u futsalu sa svojim klubom „Salines Tuzla City“ i ulazak u finale Kupa BiH 2019/20.

Iako ih je želja za profesionalnim sportskim angažmanom odvela dalje od rodnog Čelinca, ova tri majstora sa loptom sa ponosom se sjećaju svojih početaka u čelinačkoj sportskoj dvorani, ali jednako ponosno pronose naziv svog grada širom BiH, regiona i svijeta.

Sa načelnikom su razgovarali o takmičenjima unutar Premijer lige BiH, pripremama za Futsal Ligu šampiona koja će biti održana u Barseloni od 8. do 11. oktobra, angažmanu u klubu, treninzima, životu u drugom gradu..

Na kraju ovog ugodnog druženja razmijenjene su želje za ličnim i profesionalnim uspjehom, a načelnik je i ovaj trud mladih čelinačkih ambasadora nagradio novčanim nagradama. Šarmantni fudbaleri vješto su odgovorili da i oni imaju spremne poklone i dodali: „Direktorici Centra za sport i kulturu spremili smo dres za uspomenu, a načelnika ćemo izazvati na teren“.

Prijemu su prisustvovali i predsjednik čelinačkog parlamenta Dejan Kurtinović i vršilac dužnosti direktora Centra kulturu, fizičku kulturu, obrazovanje i informisanje Nikolina Jungić, na čiji prijedlog je i upriličen prijem.