Čelinac: Otvoren renovirani objekat Pošta Srpske

U Čelincu je svečano otvorena renovirana poslovnica ,,Pošte Srpske’’ a otvaranju je prisustvovao direktor pošta Srpske Miladin Radović zajedno sa ostalim članovima uprave preduzeća. Otvaranju je prisustvovao i načelnik opštine Vlado Gligorić.

U estetskom pogledu uz prepoznatljive simbole Pošta Srpske i kompletnom reorganizacijom šalter sale, novi adaptirani prostor je prilagođen modernom poslovanju.

Nova poslovnica zadovoljiće potrebe  korisnika ali i zaposlenih navodi direktor Pošta Srpske Miladin Radović ističući da je objekat pretrpio ogrmnu štetu prilikom poplava koje su zadesile opštinu Čelinac u posljednjih nekoliko godina.

On je napomenuo da su Pošte Srpke iz vlastitog budžeta, uložile više od 80.000 KM pri čemu navodi da su na vanjskom dijelu napravili prilaz tako da su olakšali pristup poslovnici i licima sa posebnim potrebama.

Načelnik opštine Čelinac Vlado Gligorić navodi da je pošta uvijek bila važan spoj u životu ljudi koji imaju veliko povjerenje u rad ovog javnog preduzeća. Napominje da obnovljena  poslovnica, zajedno sa ostalim objektima, čini Čelinac ljepšim mjestom za život.

On je još jednom čestitao Poštama Srpske na dobrom i ažurnom radu, kao i da je veoma pohvlano što učestvuju u obnovi svojih poslovnicama.

Iz uprave Pošta Srpske napominju da će i dalje osiguravati najbolje uslove svojim korisnicima za korištenje poštanskih usluga. Najavili su i da će u narednom periodu vršiti obnovu i adaptaciju ostalih poslovnica Pošta Srpske na teritoriji Čelinca.

TV K3

Tagovi: