Blizanci, Vage i Djevice obratite pažnju na zdravlje

Današnji dan će mnogima donijeti probleme sa zdravljem ili u ljubavi. Vodolije očekuju nečiji poziv, a Rak će zbog sitnica imati nesuglasice sa partnerom.

Ovan

Posao: Djelujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osjećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama.

Ljubav: Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskren razgovor i nečije primjedbe zarad boljeg uzajamnog razumijevanja.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Bik

Posao: Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savjet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

Ljubav: Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate.

Zdravlje: Nervozni ste.

Blizanci

Posao: Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u djelo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.

Ljubav: Djelujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.

Zdravlje: Problemi sa urinarnim putevima.

Rak

Posao: Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rješenja. Važno je da napravite dobru procjenu. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unaprijedite svoje praktično iskustvo.

Ljubav: Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica. Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Lav

Posao: Potrebno je da povučete logičan redoslijed poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirajte svoje ideje u odabranom društvu koje će vas dobro nagraditi.

Ljubav: Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom prije nego što se opredijelite za novo ili energično rješenje.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Djevica

Posao: Nalazite se u neobičnoj situaciji. Zato izbjegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove. Sve što činite ostavlja određene posljedice na vaš poslovni život.

Ljubav: Teško vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor. Lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Ali, uvijek možete da sagledate one dobre strane.

Zdravlje: Provjerite krvnu sliku.

Vaga

Posao: Imate dobre ideje, ali ponekad je teško procijeniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određene interese zarad lične sigurnosti. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima.

Ljubav: Teško vam je da razumijete nečije emotivne namjere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali cjelokupnu situaciju.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

Škorpija

Posao: Pokušavate da promijenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete. Ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.

Ljubav: Povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumjerenim emotivnim reakcijama. Najviše pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Strijelac

Posao: Primjećujete da novi događaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspjeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.

Ljubav: Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvijek vredi pokušati. Potrudite se da pomjerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagođavanju.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

Jarac

Posao: Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rješenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savet.

Ljubav: Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmijeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu.

Ljubav: Strpljivo čekate na nečiji poziv. Nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvijek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa završnim odlukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savjet i proširite svoja saznanja o poslovanju.

Ljubav: Partner može da djeluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Tagovi: