Borac: Nismo krivi što je padao snijeg, teren će biti spreman

Iz banjalučkog Borca sinoć je naglašeno da će teren Gradskog stadiona biti potpuno spreman za lokalni derbi protiv Krupe u okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koji bi trebalo da se odigra danas.

Današnje slike stadiona pokazuju da je situacija nešto bolja nego juče.

Društvene mreže, ali i pojedini banjalučki mediji, juče su objavili fotografije “travnatog tepiha” banjalučkog Gradskog stadiona, koji je nakon čišćenja snijega neadekvatnom mehanizacijom, pretvoren u, blago rečeno, oranicu.

Ljubitelji fudbala u Banjaluci u svojim komentarima po društvenim mrežama nisu krili razočaranje načinom na koji je snijeg očišćen uz pomoć traktora, ali čelnici Borca uvjeravaju da će sve biti u redu pred početak utakmice sa Krupom pod uslovom da do nedjelje u 15.30 časova ne bude novih padavina.

Nismo mi krivi što je sedmicu dana snijeg padao u Banjaluci. Meč sa Krupom će biti odigran na nimalo lošijem terenu od onog protiv Širokog Brijega. Borac je magnet za medije i sve napade ćemo izdržati i vjerujem ostvariti zacrtan cilj – a to je opstanak u šampionatu BiH. Više bi voljeli da se piše o tome ko je napravio milionske dugove, ko nije plaćao struju 20 godina, zašto je Džaja dobio presudu od nekoliko stotina hiljada maraka, ali ovo rukovodstvo će i to izgurati”, saopšteno je iz banjalučkog kluba, prenosi Mondo.ba.

Iz "Borca" nisu saopštili zašto se samo u Banjaluci travnata površina čisti traktorom, umjesto lopatama i zašto nisu angažovali navijače, kao što je nedavno urađeno u Hrvatskoj i ponuđeno im 20 kuna po satu.

Tagovi: