Teslić ugostio fudbalske legende Pižona i Acu Trifunovića

U okviru manifestacije „Veče sporta i izbor najboljih sportista opštine Teslić za 2017. godinu“ koja se održava večeras, upriličen je prijem u kabinetu načelnika Opštine Teslić Milana Miličevića, za fudbalske legende Crvene Zvezde i Partizana, te bivše Jugoslavije, Vladimira Petrovića Pižona i Acu Trifunovića.

Na sastanku sa proslavljenim fudbalskim asovima, razgovaralo se o mogućoj saradnji klubova sa područja opštine Teslić sa klubovima za koje su igrali Pižon i Aca.

28168552_1674114269346262_1323305662121863292_n

Izražavajući lično zadovoljstvo prilikom da se nadje u društvu fudbalskih heroja mnogih generacija, načelnik Miličević je rekao da je ovo prvi put da ovako eminentni ljudi budu gosti na manifestaciji povodom izbora sportiste.

"Nadam se da će ono što smo u neformalnom i vrlo prijatnom razgovoru imali, biti početak jedne buduće saradnje i već su tu nagovještene neke nove prilike da se družimo i da pomognemo i na ovaj način razvoj sporta u Tesliću", rekao je Miličević.

Vladimir Petrović Pižon je istakao da će ponijeti lijepe utiske iz Teslića, te da je njegova porodica porijeklom sa područja opštine Teslić.

Čestitke najboljim i najperspektivnijim sportistima Teslića uputio je i Aca Trifunović.

Tagovi: