Najpoznatiji bendovi sviraju za ''Borac''

Veliki koncert domaćih muzičara pod nazivom ''Zajedno za Borac'' biće održan 22. februara u dvorani „Borik“ u Banjaluci, najavljeno je na pres konferenciji RK ''Borac m:tel''.

Na koncertu, koji za cilj ima podršku trofejnom rukometnom klubu, nastupiće poznati regionalni bendovi Psihomodo pop, Bad Copy, Tupas mene, Sopot i Irie FM.

Jedan od sponzora ovog događaja je i domaća IT kompanija “Prointer”. Inače, u pitanju je još jedan u nizu projekata koji ova kompanija podržava u okviru svoje politike društveno odgovornog poslovanja, s fokusom na obrazovanje, kulturu i sport.

Kupovinom karata po cijeni od 10 KM, koje se mogu kupiti na Trgu Krajine i u dvorani „Borik”, svi posjetioci koncerta će osim uživanja u vrhunskom zvuku podržati rad RK „Borac m:tel”, s obzirom da će kompletan prihod od ulaznica biti uplaćen u kasu rukometnog kluba.

Na konferenciji za medije bilo je govora i o velikom projektu koji RK „Borac m:tel” već neko vrijeme inicira, a radi seo izgradnji centralnog sportskog kompleksa „Arena Borac“ u Banjaluci, čime bi ovaj klub, ali i ostali sportski kolektivi u Banjaluci, konačno dobili hram sporta kakav zaslužuju.

Tagovi: