Sportska dvorana dobija novi parket

U čelinačkoj sportskoj dvorani počeli su radovi na zamjeni postojećeg parketa novim, za šta je opština Čelinac obezbijedila sredstva u iznosu od 98.000 maraka. Načelnik opštine Momčilo Zeljković rekao je da je bilo nužno pristupiti zamjeni parketa, jer je postojeći značajno oštećen u poplavama 2014. godine, ali i zbog same dotrajalosti.

„Postojeći parket je nakon poplave interventno saniran tako što je jedan dio isušen i ponovo vraćen, a drugi dio zamijenjen novim. Mađutim, sada se radi zamjena kompletnog parketa novim hrastovim parketom prve klase, sa novom podkonstrukcijom“, rekao je Zeljković i dodao da su sredstva obezbijeđena kreditnim zaduženjem kroz projekat oporavka od poplava, posredstvom Jedinice za koordinaciju poljoprivrednih projekata Republike Srpske.
„Ova vladina jedinica provela je proceduru javne nabavke, kroz koju je izabran najpovoljniji ponuđač „Knežević entering“, a ukupna vrijednost radova je 98.182,07 KM“, naglasio je Zeljković i izrazio zadovoljstvo početkom radova jer, kako kaže, dvorana ima svoj ogroman društveni značaj zbog održavanja brojnih sportskih, kulturnih i privrednih manifestacija.
Podsjećamo, sportska dvorana u Čelincu sagrađena je 2007. godine, a dnevno je koristi blizu 850 korisnika: djece, đaka i rekreativaca.

Tagovi: