Objavljeni preliminarni rezultati konkursa o stipendiranju

Danas su objavljeni preliminarni rezultati konkursa o stipendiranju učenika i studenata u opštini Čelinac za 2018. godinu. Rezultati su objavljeni u holu Opštinske uprave i na internet stranici opštine.

Sa učenicima i studentima koji su ostvarili pravo na stipendiju biće potpisan ugovor o stipendiranju, o čemu će biti naknadno obaviješteni.

Svi kandidati koji smatraju da im je donesenim rješenjem o dodjeli stipendija uskraćeno pravo na stipendiju, mogu u roku od osam dana od dana prijema istog uložiti žalbu načelniku opštine.

Iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Čelinac pozivaju studente koji su ostvarili pravo na opštinsku stipendiju da, ukoliko u međuvremenu ostavre pravo na stipendiju Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, o istom obavijeste nadležno odjeljenje.

Podsjećamo, opština Čelinac će u 2018. godini iz budžeta dodijeliti 93 stipendije, i to: 40 učenicima srednjih škola, 50 stipendija studentima prvog ciklusa studija na univerzitetima koji se finansiraju iz budžeta Republike Srpske i tri stipendije studentima prvog ciklusa studija na univerzitetima koji se ne finansiraju iz budžeta Republike Srpske.

Tagovi: