Pročistite organizam nakon praznika uz NFIT program za mršavljenje

Vrijeme je da pročistimo organizam nakon praznika i da se vratimo u dobru formu! Ako ste odlučili uraditi nešto dobro za sebe i za svoje zdravlje donosimo vam idealnu priliku, pridružite se dvomjesečnom programu u NFIT-u.

Jedine stvari koje trebate ponijeti sa sobom su odlučnost i spremnost, a povjerenje neće izostati jer će fitnes instruktori biti stalo uz vas. Ovaj program počinje sa realizacijom narednog mjeseca, pa svi zainteresovani mogu da se prijave do kraja januara na broj telefona 066/355-411 i 065/895-500 i pronaći ih u Novoj Varoši na adresi Jovana Ducica 74a.

Sama ideja za ovakav vid programa došla je upravo zbog porasta broja ljudi sa prekomjernom kilažom koja opet dovodi do mnogih drugih zdravstvenih problema.

NFIT paket za mršavljenje preporučuje se svima, bez obzira na pol, godine, uzrast i fizičku aktivnost.  

Takođe je idealan za mlade mame koje muku muče sa postporođajnim kilogramima. U paketu NFIT-a dobijate dvomjesečni program ishrane, kombinaciju kardio treninga, aerobne vježbe, vježbe oblikovanja, masažu i rad sa dva trenera u toku programa.

Blagodati koje možete očekivati su: smanjena tjelesna težina, manja masnoća u tijelu, popravljen metabolizam, rast mišićnog procenta, viscelarna masnoća vraćena u normalnu , smanjenje strasa i nevjerovatan osjećan zadovoljstva.

Prije početka programa obavlja se i dijagnostičko mjerenje i ispunjava se formular sa trenerima, te se formira plan ishrane, kako bi se što bolje pripremili za nastupajuće aktivnosti i kako rezultati ne bi izostali.

"Kada ulažemo 100% sebe onda je uspjeh zagarantovan! Za dva mjeseca imaćete više razloga da volite sebe i da budete ponosni na svoje rezultate.  Jednostavno zračićete pozitivnom energijom. Učinićete dobru stvar za svoj organizam, a i druženje sa super ekipom će imati pozitivan efekat. Naravno, kao rezultat redovne fizičke aktivnosti smanjiće se i nivo stresa što u današnjem ubrzanom svijetu i poslu mnogo znači", izjavila je Jelena Damjanović, licencirani fitnes instruktor i apsolvent na Fakultetu fizičke aktivnosti i sporta.

Ona nam je vlastitim iskustvom pokazala da se svaki napor i ulaganje u sebe isplati, njena ljubav prema ovom zanimanju ogleda se u sportskim aktivnostima od malih nogu, a i profesionalno se bavila rukometom.

Cijena paketa iznosi 200KM za dva mjeseca, a dodatna motivacija za što bolje rezultate je povrat od 20% uplaćenog novca za osobu koja bude najviše napredovala tokom treninga.

Pored NFIT programa, sa ovom mladom i snažnom ekipom koja vas čeka možete trenirati i uz grupne treninge, total body workout, body pump, xtreme i pilates. Definitivno svako može pronaći program po svojoj mjeri, vaše je samo da obećate sebi da krećete od danas, ne od sutra ili idućeg ponedjeljka! 

T.B.

Tagovi: