Zimska čarolija nudi zabavu, ples, učenje

Radionice plesa, glume i engleskog jezika, koncert Dječijeg hora ''Vrapčići'', zabava za najmlađe – samo su dio programa koji donosi ''Zimska čarolija'' za predstojeći vikend.

Tako će na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske u petak, 22. decembra biti održana radionica engleskog jezika, u subotu, 23. decembra u 12 časova počinje plesna radionica, od 17.30 časova na programu je di-džej parti za djecu i od 18 časova tombola za najmlađe.

U nedjelju, 24. decembra, biće održan koncert Dječijeg hora „Vrapčići“ (12 časova), zatim glumačka radionica od 13, a u 18 časova biće održan maskembal.

Osim dešavanja ispred Muzeja savremene umjetnosti RS, program „Zimske čarolije“ održava se i na lokaciji kod Narodnog pozorišta RS.

Uz ranije otvoren BLink – svjetlosni 3D šou u kojem svi zainteresovani mogu uživati svako veče, u petak će ispred Pozorišta biti otvoren i Novogodišnji sajam rukotvorina. Sajam će trajati do 2. januara, a radno vrijeme će biti od 10 do 21 čas.

"Zimska čarolija“ traje sve do 15. januara 2018. godine i nudi brojne sadržaje zabavnog karaktera, uglavnom za najmlađe.

Tagovi: