MASAŽE

 

Masaža lica, stopala tijela-relax i anticelulit

 

Razne vrste masaža a svaka od njih vašem tijelu nudi regenariciju mišića, tijela i duha. Terapeutska masaža je najzastupljenija zbog prebrzog ritma života, stresa, hroničnog umora, nervoze, boli i sl. Primjenjuje se ukočenosti, glavobolje i drugih bolova a sve zbog navedenih uzroka.

Relax masaža vam nudi opuštajući tretman, prijatna je, lagana, opušta cijelo tijelo i pospješuje cirkulaciju.

Masaža lica, vrata i dekoltea često se radi u kombinaciji sa kozmetičkim tretmanima lica a isto tako i bez. Preporučuje se za njegovanje i zatezanje kože a isto tako jako je dobra za glavobolje i hronični umor i stres.

Masaža leđa je jedna od masaža koju najviše koriste ljudi koji dosta vremena provode u jednom položaju stojeći ili sjedeći. Dovodi do opuštanja svih mišića i veoma je djelotvorna

Masaža stopala je nevjerovatna i čini čuda jer se na stopalu nalaze sve tačke koje direktno podstiču rad žlijezda i organa. Pruža jednu lakoću u nogama a isto tako stimulacijom određenih tačaka otklanja razne tegobe.

Anticelulit masažu preporučujemo osobama koje imaju problema sa cirkulacijom, vezivnim tkivom i lošom prokrvljenošću. Sa većim unosom tečnosti i masažom masnih naslaga koje su zarobljene pod kožom anticelulit masaža daje najbolje rezultate.

 

 

 

 

                             

                    

Omogućio: PROMOTIM.ORG